Imatges del lliurament de les Orles Acadèmiques

Descarregar Pdf
DSC_9283
Foto UdL

Imatges del lliurament de les Orles Acadèmiques 2016/2017

 

El divendres dia 26 de maig es va realitzar l’acte de cloenda del curs acadèmic 2016-2017 i el lliurament de les orles acadèmiques als alumnes de 4rt de tots els Graus de la Facultat de Lletres, a la nau central de la Seu Vella de Lleida.

Aquesta jornada esdevé, cada any, un motiu de celebració i d’orgull no només pels alumnes que s’han graduat i que són els protagonistes de l’acte, sinó pel conjunt de Facultat. El lliurament d’Orles va comptar amb l’assistència d’un centenar d’alumnes de totes les promocions de la Facultat. Aquests van viure l’acte amb un conjunt de sensacions i emocions que transitaven dels nervis del moment, a la il·lusió pel que ha de venir, passant per la nostàlgia del record de tot allò viscut al llarg dels seus estudis i l’alegria d’haver superat aquesta important etapa en la seva trajectòria acadèmica.

L’acte, que va comptar amb la periodista i directora de la revista “Sàpiens” Clàudia Pujol (Olot, 1976) com a padrina d’Orles, va començar a les 18.30 hores de la tarda, i va estar presidit per la Vicerectora d’Estudiantat, Neus Vila, la Degana de la Facultat de Lletres, M. Carme Figuerola, la Vicedegana d’Estudiantat, Salomé Ribes i la Secretària Acadèmica de la Facultat de Lletres, Mariona Visa.

Podeu consultar totes les fotografies realitzades per la Universitat de Lleida al següent enllaç:

 

https://www.flickr.com/photos/universitatdelleida/sets/72157684305168696

 

I un breu vídeo resum en aquest altre:

https://www.facebook.com/pg/universitatdelleida/videos/