Jornada de Portes Obertes del Grau en Comunicació i Periodisme Audiovisuals

L’acte s’inclou dins la Setmana de la Comunicació, que aquest any celebra la seva 15a edició

Descarregar Pdf
portesobertes cipa 2018_udl-2
Foto: Facultat de Lletres

 

 

Des dels estudis del Grau en Comunicació i Periodisme Audiovisuals de la Universitat de Lleida es convida a tots aquells alumnes de batxillerat dels centres de la província interessats en cursar estudis relacionats amb el periodisme i la comunicació, a la Jornada de Portes Obertes que es farà el dilluns 16 d'abril.

Aquesta jornada s’inclou dins els actes inaugurals de la Setmana de la Comunicació, que aquest any celebra la seva 15a edició. Aquest és un acte anual organitzat pel nostre Centre que ofereix als alumnes la possibilitat de debatre temes d'actualitat relatius a la comunicació i el periodisme de la mà dels seus principals protagonistes. Aquest any la Setmana de la Comunicació, sota el títol Mirades Documentals, es durà a terme entre els dies 16 i 20 d’abril i versarà sobre els diferents formats documentals que trobem en l'actualitat. Aquesta serà també la temàtica de la conferència de la Jornada de portes obertes.

Programa de la Jornada de Portes Obertes:

- 9.00h: Trobada davant de la Facultat de Lletres de la UdL i desplaçament en autocar fins a les instal·lacions del Magical Media, on els nostres alumnes realitzen les pràctiques del grau. Visita guiada a les instal·lacions.

- 11.00h: Retorn a la Facultat de Lletres.

- 11.30h: Jornada de portes Obertes i Inauguració de la 15a Setmana de la Comunicació a la Sala d'Actes de la Facultat de Lletres. Benvinguda de part del Magnífic Rector de la Universitat de Lleida, Dr. Roberto Fernández, la degana de la Facultat de lletres Dr. Carme Figuerola, el director del Departament de Filologia catalana i comunicació Dr. Miquel Pueyo  i el coordinador de la titulació Dr. Jorge Nieto.

- 12.00h: Conferència titulada Viure per contar-ho, a càrrec de la periodista Samanta Villar.

El desplaçament en autocar des del Rectorat fins a les instal·lacions de Magical Media i el retorn al Rectorat és a càrrec de la UdL. Els alumnes  són benvinguts, tant en grup com de forma individual, prèvia inscripció al següent correu: secretaria@filcat.udl.cat