Salutació

 Descarregar Pdf

La Facultat de Lletres és el Centre que organitza els estudis de l’àmbit de les Humanitats i que es distribueixen en titulacions pertanyents al camp de les filologies (anglesa, castellana i catalana), de la història, la geografia, la història de l’art i la comunicació.

Hereva d’una tradició antiga, la Facultat compta però amb unes instal·lacions modernes i adequades als reptes de l’Espai Europeu d’Educació Superior. Pretén així poder respondre amb rigor a les exigències socials dels temps presents.

La ràpida evolució de la nostra societat fa més que mai necessària una formació continua al llarg de la vida. En aquest sentit el nostre model d’aprenentatge és personalitzat i té l’ambició d’atendre els diferents perfils i aptituds de l’estudiantat.  Combina per tant un enfocament teòric i un de pràctic amb la finalitat d’apropar distàncies entre el món acadèmic i el professional.

A més a més la Facultat de Lletres vol ser una finestra oberta al món i per això ofereix un nombre considerable de projectes per a completar els estudis en una Universitat estrangera a la vegada que acull nombrosos estudiants procedents d’altres indrets geogràfics.

Inicieu una nova etapa que serà fonamental per al vostre futur com a persones i com a professionals. En nom de tot el professorat, del personal d’administració i de l’estudiantat de la Facultat de Lletres rebeu la benvinguda a aquest Centre. Us convidem a aprofitar totes les oportunitats que el Centre vol compartir dia a dia amb tots vosaltres.

   Darrera modificació: