Plus-SizeFemale Bodies on the Small Screen: A Perpetuation of Stigmas or a StepForward Towards Inclusivity?

Premi al millor TFG de la Facultat de Lletres correspont al curs 2021/22

Descarregar Pdf

El premi al millor Treball de Fi de Grau de la Facultat de Lletres, corresponent al curs 2021-22 ha estat concedit al treball: Plus-SizeFemale Bodies on the Small Screen: A Perpetuation of Stigmas or a StepForward Towards Inclusivity? realitzat per Rosa Martin Sarroca, tutorat per Katerina Valentova. 

El jurat ha valorat positivament que s'hagi tractat un tema d'especial interès en la societat actual, que inclou també la perspectiva de gènere i atén una mirada pluridisciplinar. El plantejament i marc teòric estan correctament desenvolupats. Empra també una metodologia adient per a l'anàlisi de personatges protagonistes de la ficció audiovisual contemporània. A nivell formal, cal destacar el bon ús d'una llengua estrangera com a eina d'expressió. 

El lliurament del premi tindrà lloc el dia 23 de novembre a les 9h15, en el marc de la Jornada d'Orientació Professional que se celebrarà a la Sala d'Actes de l'Edifici de Rectorat-Facultat de Lletres. 

Enhorabona a la guanyadora i a la seva tutora. 

Al premi s'hi han presentat un total de 10 TFG corresponents a les diferents titulacions de grau impartides a la Facultat de Lletres. El jurat destaca la qualitat de tots els treballs presentats i l'alt nivell de competències acadèmiques assolit.